Brittiskt AB

Brittiskt LTD kan jämföras med ett AB!

Det finns flera attraktiva skäl till att välja Storbritannien som bas för nya aktiebolag och/eller dotterbolag, oavsett i vilket EU-land företaget i fråga är verksamt i. I Storbritannien är det möjligt att starta ett nytt företag inom 24 timmar. Som jämförelse kan nämnas att i många länder hoppas man att kunna reducera bolagsbildningsperioden från 3 månader till 6 veckor…

BolagsRegistrering proffs på Ltd

Bolagsbildning i UK är till för alla

Bolagsbildning i Storbritannien är öppen för alla oavsett medborgarskap. Bortsett från kravet på ett registrerat kontor, Registered Office, denna tjänst kan vi tillhandahålla er med. I Storbritannien, kan individer och företag från länder i hela världen vara aktieägare och/eller direktörer i ett brittiskt aktiebolag.

Krav och regleringar

För de som inte känner till vilka krav och regleringar i samband med bildandet av ett nytt aktiebolag, erbjuder BolagsRegistrering all den grundläggande information som krävs för att förstå denna process och även fördelar med aktiebolagsbildning samt frågor i samband med strukturering och underhåll av ett Engelskt Limited bolag. Om du är intresserad av en heltäckande service för ditt Brittiska aktiebolag, kan du se våra olika bolagspaket samt extra tjänster som vi erbjuder.

Registrering enligt Brittisk bolagslag

Dokumentation och registrering som till fullo överensstämmer med Brittisk bolagslag. Vi anser att våra kunder förtjänar det bästa vi har att erbjuda, vilket är anledningen till att vi enbart erbjuder en enda servicenivå – den bästa. Varje bolagspaket vi levererar innehåller allt som krävs för bolagsreglering i United Kingdom. Vi fyller i samtliga protokoll, registreringar och officiella formulär åt dig och vi försäkrar att alla nödvändiga formulär och dokument hamnar hos rätt myndighet.
Var observant att hos många andra tillkommer diverse serviceavgifter
eller kort och gott att det lämnas på ditt eget ansvar att själv fullfölja detta…

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev!

Vi håller dig uppdaterad!

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Scroll to Top