PROFFS Ltd eller START Ltd vilket ska jag välja?

Vilket bolagspaket du bör välja beror på dina specifika behov och önskemål.
För att göra ett välgrundat val, överväg följande:

  • Behov av en konfidentiell adress: Om du behöver en personlig skyddad adress i England, din hemadress syns inte i offentliga register kan PROFFS vara fördelaktigt eftersom det erbjuder konfidentiell adress.
  • Ltd Service: PROFFS inkluderar denna essentiella tjänst, vilket innebär att vi hantera administrativa uppgifter och håller dig informerad om din bolagsstatus. Om du vill ha denna support och övervakning av ditt företag kan detta vara ett värdefullt tillägg.
  • Ltd Sekreterare: Hög status med en professionell bolagssekreterare, som ansvarar för en rad löpande uppgifter.
  • Support: Gold Member 24/7 support under 12 månader, vilket ger dig tillgång till snabb och kontinuerlig support för dina frågor och problem. Om du prioriterar tillgänglig och omfattande support kan detta vara en avgörande faktor att välja PROFFS.
  • Företags konton med betalkort: Om du behöver företags konton och betalkort för att hantera ekonomiska transaktioner kan detta vara en attraktiv funktion i PROFFS Ltd.
  • Aktieägaravtal: Om ni är flera delägare i bolaget kan inkluderingen av aktieägaravtal vara en viktig faktor att överväga i PROFFS.

Om du inte har behovet av de extra tjänsterna som PROFFS Ltd erbjuder och om budgeten är en viktig faktor för dig, kan Start Ltd vara ett mer kostnadseffektivt alternativ.
Det ger dig en bolagsadress i England och support i 30 dagar (du kan teckna en prenumeration efter 30 dagar).
Företags konton (35 €) och aktieägaravtal (29 €) är en tilläggstjänst, vidare kan du komplettera med andra tjänster om behov uppstår framöver.

Oavsett bolagspaket vid registrering så ingår alltid alla bolagshandlingar!
Prisskillnad: Om vi utgår ifrån START Ltd med tilläggstjänster (35 + 29) = 363 €
Uppgradering till PROFFS Ltd då skiljer det endast 136 €
Anledning till denna kalky är att vi ofta får frågan om vilket paket man bör välja, detta är endast en vägledning.
Oberoende av bolagspaket så har du alltid en utmärkt service via vår BR Support 24/7!